Wie zijn wij

ITW Industry is onderdeel van de ITW Building Components Group, welke bevestigingsoplossingen biedt voor diverse segmenten waaronder de algemene timmerindustrie zoals prefab, HSB, deuren, kozijnen, tuinhuisjes e.d. Maar uiteraard ook voor de pallet- en verpakkingsindustrie en meubelindustrie.

 

De voornaamste productgroepen (merken) zijn:

Paslode - Duo-Fast - Haubold. Drie topmerken op het gebied van pneumatische apparatuur. Ieder merk heeft zijn eigen specialisme zoals stripspijkers, spijkers op rol, krammen / nieten, afwerknagels en schroeven.

Impulse. De onbetwiste leider sinds eind jaren tachtig op het gebied van autonoom nagelen, nieten of afwerken.

Toolmatic. Modulaire apparatuur voor de geautomatiseerde oplossing. Apparatuur voor een consistente kwaliteit en productiviteit. Zeer betrouwbaar.

Alpine. Biedt een totaaloplossing (software en bevestigingen) voor dakspanten, open web vloeren en fabricagesystemen.

hsbCAD. hsbCAD is de 3D CAD/CAM software oplossing gebaseerd op Autodesk en ontwikkeld om te ontwerpen en de productiviteit van de houtskeletbouwer (prefab) te vergroten.

Cullen. De ideale oplossing voor onder andere de I-liggers. Maar ook sterk in het ontwikkelen en begeleiden bij het werken met metalen verbindingsplaten (connectors).

 

ITW Industry biedt u het 'One Stop Shop' principe. Wij streven ernaar u een zo compleet mogelijke oplossing te leveren samen met uitstekende service en (technische) support. Ons gehele team van vertegenwoordigers, business development manager en buitendienstmonteurs zullen hiervoor hun uiterste best doen.

 

Verder zorgt onze binnendienst voor een adequate orderverwerking en ondersteuning. Ons streven is om bestellingen, ontvangen voor 13.00 uur, dezelfde dag te versturen vanuit ons logistieke platform in Venlo. De doelstelling is een service graad van minimaal 97% te realiseren. Uitzondering hierop zijn de non-stock items en bestellingen boven het verkoopgemiddelde.

 

Om veilig werken te garanderen is het mogelijk om uw medewerkers een veiligheidstraining te laten volgen. Deze training wordt door onze eigen account managers verzorgt. Natuurlijk ontvangt uw medewerker een getuigschrift. Wellicht iets voor u om te laten zien dat “goed werk, veilig werk” is. Vraag uw veiligheidsadviseur voor meer informatie.

 

Wanneer noodzakelijk en mogelijk komt onze buitendienstmonteur uw apparaat ter plekke repareren en anders bieden we een “tool return” reparatieservice via ons Service Center. Het doel is u een oplossing te bieden binnen 72 uur.

ITW BELGIUM BVBA

Telefoon +31 297 230260
Fax +31 297 230270

E-mail verkoop@itw-nl.nl