Persbericht hsbCAD 2011


PERSBERICHT

 


hsbCAD 2011 – Marktleider klaar voor de toekomst 


06-01-2011
  

 

Venlo – ITW INDUSTRY B.V. introduceert HsbCAD versie 2011, de toonaangevende software voor de houtskeletbouwindustrie is nu nog sneller en flexibeler geworden.

 

 

-     Snelheidsverhoging

HsbCAD versie 2011 draait ook op de laatste versie van AutoCAD for Architects 2011, zowel op 32 bit als op 64 bit computers. Door het integreren van de database lijsten in de applicatie is het nu mogelijk deze direct te genereren vanuit het model.

Binnen de klant specifieke detail bibliotheek is het nu mogelijk om ook macro’s te gebruiken. Met behulp van de geprezen eigen macrotaal van HsbCAD is het mogelijk om elke detaillering aan te maken, zonder dat hier nog handmatige nabewerkingen voor nodig zijn.

 

 

-     Integratie met andere producten

Doordat het databestand van HsbCAD nu wordt gebruikt als standaard formaat binnen alle ITW software producten is het zeer eenvoudig om hetzelfde 3D model te gebruiken binnen o.a. VisionREZ, Alpine View en Databuild. Ook is er een versie van hsbCAD op Autodesk Revit beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om een 3D architectuurmodel vanuit Revit te gebruiken binnen de HsbCAD omgeving. BIM was nog nooit zo simpel.

 

 

-     Generatie machine data

Door alle CNC linken te integreren binnen de applicatie wordt het erg simpel deze te genereren. Ook zijn er veel mogelijkheden om de variabelen te definiëren. Ook het uitsluiten van balken en platen voor generatie is hierin mogelijk. Hierdoor hoeven er in het model geen aanpassingen gedaan te worden op de balken correct op de machine te krijgen. 


Meer info: Stuur een E-mail naar sales@itwindustry.nl

 

 

ITW BELGIUM BVBA

Telefoon +31 297 230260
Fax +31 297 230270

E-mail verkoop@itw-nl.nl