Persbericht KD665RN


PERSBERICHT

 


 

DUO-FAST KD665RN: schroeven met hoge snelheid

Bevestigen van schroeven met de schietsnelheid van spijkers


15-12-2010
  

   

Venlo – ITW INDUSTRY B.V. introduceert een nieuwe manier van schroeven. Tijdens de Bouwbeurs 2011 zal de officiële introductie van een nieuwe Duo-Fast tool (KD665RN) voor de Benelux plaatsvinden. Met name de hoge verwerkingssnelheid en duurzaamheid spreekt klant en prospect sterk aan, het bespaart immers veel tijd en daarmee ook productiekosten.

 

 -     Waarom is dit innovatief?

De focus voor dit product ligt met name op het gebied van beplating en bekisting. De in het verleden veel gebruikte schroefspijker heeft de nadelige eigenschap dat deze na bevestiging moeilijker te demonteren is, daarbij is het herbevestigen met dezelfde schroefspijker niet meer mogelijk. De oplossing van Duo-Fast, verkrijgbaar tot een lengte van 50mm, kent deze nadelige eigenschappen niet. Zo is het mogelijk fouten eenvoudig te corrigeren met een accuboormachine en kunnen schroeven indien gewenst op een andere plaats hergebruikt worden.


-     Basis eigenschappen

Het ontwerp van de tool is gebaseerd op een schiethamer voor spijkers, door zijn eenvoud in ontwerp is hij eenvoudig te bedienen. Bovendien is hij energiezuinig door zijn lage luchtverbruik van slechts 2,6 liter per bevestiging. Zo kan er worden gekozen voor repeterend of enkelschot en is het mogelijk de diepte naar wens in te stellen. Door de schroeven op rol te plaatsen is de capaciteit van de machine sterk vergroot ten opzichte van de standaard strips.


-     Toepassingsgebieden

De kracht en snelheid van de KD665 komen het sterkst naar voren bij arbeidsintensieve processen. Hieronder vallen het bevestigen van beplatingen of het produceren van demontabele bekistingen.


-     Ontwikkeling

Een product is pas geslaagd als het voldoet aan de wensen van de klant, door telkens deze behoefte in kaart te brengen en daarop te anticiperen bereidt ITW haar productassortiment gericht verder uit.


Meer info: Stuur een E-mail naar sales@itwindustry.nl

ITW BELGIUM BVBA

Telefoon +31 297 230260
Fax +31 297 230270

E-mail verkoop@itw-nl.nl